Menü Bezárás

Fodorinda

Örülök, hogy bekukkantasz hozzám.

A rajz iránti elkötelezettségem 2007-ben indult. Ettől kezdve folyamatosan rajzolok és keresem ezek helyét. Biztos vagyok benne, hogy szüleim értékadó látásmódja, tevékenysége adta a megfelelő táptalajt lelkemben, hogy aztán oda ezen rajzstílus csírái lehullva szárba szökkenjenek és kibontakozzanak.

Nem másolok. Ezek a motívumok az általam valaha látott népi díszítő kincsekből merítkeznek, legyen az magyar vagy más nép sajátja. Bennem összegyúródnak, igazodnak hozzám és a kezem útján napvilágra kerülnek.

A papírról indulva a kerámián túl,  a selymen át, a porcelánon keresztül jutottam el mostani helyemre. Tevékenységem bár egyazon alapon, a rajzoláson nyugszik, több párhuzamos szálon fut.

Egyik a valóságos, direkt rárajzolás. Teljesen egyedi, szabadkézi grafikáimmal díszített tárgyaimat is, melyekből nem készül másolat, megtalálod a honlapon. Fára, vászonra, papírra dolgozom.

A fa alapokat sok esetben szintén magam terveztem, hogy már alapjaiban különleges termékhez juss hozzá.

Másik szál a digitális félszabadkézi grafikák világa, melyek újra és újra nyomhatók, így többször is tiéd lehetnek. Elfoglalják helyüket bögrén, ruhán, de ugyanaz a minta akár tolltartón is megjelenhet.

Félszabadkézi grafikáimat hibrid printeken is megtalálod, ahol saját fotóimat varázsolom át az elképzelésem szerint.

Harmadik szálként egy komoly célkitűzést húztam be tevékenység-szőttesembe. Ez pedig, hogy az embereket hozzájuttassam olyan alkotói alapokhoz, melyekkel kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek. Minél több foglalkozással ismerkedsz meg a kézművesség terén, annál biztosabban találsz olyat,melyben örömödet leled. Ehhez minden minőségi eszközt egy csomagba tettem, így biztos sikerélményhez juthatsz.